Verloskundige Praktijk de Morgen

Verloskundige zorg in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Wijthmen

Over ons

Verloskundige Praktijk de Morgen is gestart op 1 oktober 2004. Voor die tijd waren de huisartsen actief als verloskundig zorgverlener in Dalfsen. Omdat zij daarmee stopten kwam er ruimte voor het starten van een nieuwe praktijk. Er was veel behoefte aan omdat er vanaf september 2003 al geen verloskundige zorg meer was en alle zwangeren ondergebracht waren in de praktijken in Zwolle. Met de komst van onze praktijk was dus ook de thuisbevalling weer mogelijk in Dalfsen. 

De praktijk heeft de eerste jaren spreekuur gehouden in de huisartsenpraktijk van dalfsen, daarna in een  praktijkruimte aan huis en sinds maart 2020 houdt zij praktijk in een eigen praktijkruimte aan de Pastoriestraat 2a in Dalfsen.

Er werken momenteel 2 verloskundigen bij Verloskundige Praktijk de Morgen, dat zijn Martijntje Zwiep-Hazevoet en Nicole van der Sar. Martijntje is praktijkeigenaar en werkzaam als verloskundige sinds 1995. Zij werkte eerder als verloskundige in Kampen. Nicole is verloskundige sinds 2012 en werkt momenteel in 2 praktijken als vaste waarneemster, in Dalfsen en in Ommen. 

Sporadisch, met name tijdens langere vakanties, werken er nog losse waarneemsters binnen de praktijk. 

 

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Voor het maken van een afspraak kunt u iedere werkdag bellen tussen 8:00 en 18:00 uur. Bel eerst de vaste lijn, en daarna de dienstdoende verloskundige.
Het spreekuur is op afspraak.
Tel: 0529-430388


 


 


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen